November 6, 2023

Enphase Thuisaccu

Jouw weg naar energie-onafhankelijkheid

Enphase Thuisaccu
Het is niet meer dan logisch dat we ons willen bevrijden van de afhankelijkheid van het nationale energienet. De Enphase thuisaccu is het antwoord op jouw groeiende behoefte aan energie-onafhankelijkheid. Dit alles-in-één AC-gekoppelde opslagsysteem biedt de mogelijkheid om overtollige zonne-energie op te slaan en te benutten op het moment dat jij het nodig hebt.
Enphase Thuisaccu 3,5 kWh

IQBattery

  • Compatibel met al de bestaande string-omvormers
  • Modulair/schaalbaar
  • 15jaar fabrieksgarantie
  • Meerdere geïntegreerde IQ 8X-BAT-micro-omvormers per batterij unit zodat energie kan blijven stromen
  • Passievekoeling (geen verlies door bewegende eenheden/ventilators in de batterij)
  • Betrouwbare lithium-ijzer-fosfaat-cellen (LFP) zorgen voor uitstekende thermische stabiliteit
  • 6000cycli
  • 100%DOD
  • Bevat geen Kobalt

Krachtige Opslag, Ultieme Flexibiliteit
Met de Enphase thuisaccu kun je rekenen op krachtige opslagcapaciteiten, beschikbaar in uitvoeringen van 3,5 kWh, 7kWh, 10,5kWh. Je kunt de thuisaccu’s altijd uitbreiden en aan elkaar kopellen. Het is dus ook mogelijk om een thuisaccu met een opslagcapaciteit van 31,5 kWh te realiseren (drie keer 10,5 kWh). Dit geeft je de ultieme ontwerp vrijheid om het systeem aan te passen aan jouw specifieke behoeften en verbruik. Om erachter te komen welk opslagcapaciteit bij uw situatie past, kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Perfecte samenwerking met uw zonnepanelen
De Enphase Thuisaccu is speciaal ontwikkeld om met alle type zonnepanelen en string-omvormers te kunnen samenwerken. De energie die uw zonnepanelen overdag opwekken kan dan worden gebruikt wanneer de zon niet schijnt, zoals 's nachts of op bewolkte dagen. Dit betekent dat je minder afhankelijk bent van het nationale energienet en kunt genieten van de vrijheid om je eigen energie te beheren.

Veiligheid voor Alles
Veiligheid staat voorop bij Enphase. De IQ Battery maakt gebruik van betrouwbare lithium-ijzerfosfaat batterijchemie, wat zorgt voor maximale opslagveiligheid. Bovendien werkt het systeem op lage gelijkspanning (DC), waardoor de risico's van hoge DC-spanning worden geminimaliseerd. Het is geruststellend om te weten dat jouw energieopslagsysteem zowel efficiënt als veilig is.

Een Slimme Toekomst
Met de Enphase IQ Battery ben je klaar voor de toekomstvan energiebeheer. Het systeem stelt je in staat om slimme oplossingen te omarmen, zoals het benutten van dynamische stroomtarieven en andere verdienmodellen. Dit betekent dat je niet alleen energie kunt besparen, maar ook kunt profiteren van nieuwe kansen in de energiemarkt.

Altijd Up-to-Date

Enphase thuisaccu is niet alleen krachtig en veilig, maar ook slim. Het systeem kan zichzelf automatisch upgraden via internet, zodat je altijd beschikt over de nieuwste software en functies. Dit zorgt ervoor dat jouw investering in de Enphase thuisaccu altijd up-to-date blijft en optimaal presteert.

 

De Enphase thuisaccu biedt niet alleen de vrijheid om te genieten van zonne-energie wanneer jij dat wilt, maar ook de gemoedsrust van maximale veiligheid en toekomstgerichte technologie. Het is de sleutel tot energie-onafhankelijkheid en een duurzame toekomst. Plan met ons een adviesgesprek in om jullie situatie en vragen over de Enphase thuisaccu te bespreken.

Direct besparen of meer weten?

Tijd voor schone energie? Neem contact op voor een afspraak of bekijk de meest gestelde vragen.

Offerte aanvragenNaar FAQ