LG Solar

Internationale degelijkheid

Zorgeloze garanties

 

LG Electronics is een wereldwijde marktleider en technologisch innovatief in elektronica-, informatie-en communicatieproducten. Ze hebben een ijzersterk full-black zonnepaneel ontwikkeld dat aan alle hoge kwaliteitseisen van 100%ZON voldoet; de LG MonoX 270Wp (270s1k-b3.aw3-black). Daarnaast bieden we ook het vlaggenschip van LG Solar voor de mensen die het beste van het beste op hun dak willen hebben liggen; de MonoX NeON 300wp panelen (300N1C-JMTHY-B3).

LG topprestaties als herkenningsteken

 

Het LG-logo op elke module garandeert onze klanten de hoogste technologie en betrouwbaarheid. Deze normen zijn voor LG al meer dan 50 jaar maatgevend. Door de grootte van het bedrijf is goede ondersteuning in de toekomst ook gegarandeerd.

De juiste kwaliteitstesten

 

Middels een elektroluminescentie meting (EL-test) worden niet-zichtbare microscheurtjes, patroonfouten en inactieve gebieden in de zonnecellen geïdentificeerd. Mogelijk prestatieverlies van de zonnepanelen komt letterlijk aan het licht bij infrarood analyses en flash metingen. Zo maakt LG Solar zeker dat al hun zonnepanelen 100% goed werken.

Licht en robuust

 

Met een gewicht van slecht 17 kg hebben de LG-modules bewezen uitstekend duurzaam te zijn tegen druk van buitenaf tot 5400 Pa.

Betrouwbare garanties

 

LG houdt vast aan haar producten met de sterkte van een internationaal bedrijf en een recht door zee garantiebeleid. Samen met een 12-jaar productgarantie wordt een 25-jaar lineaire prestatiegarantie aangeboden. LG levert zonnepanelen met een strenge kwaliteitswaarborging en levert enkel panelen met een positieve vermogenstolerantie.

 

  • 12 jaar productgarantie

 

  • 25 jaar lineaire vermogensgarantie op 83,6%

 

Overige informatie

 

100%ZON is een merkonafhankelijk zonnepanelenleverancier. Door onze kennis en ervaring met onze klanten te delen maken wij een offerte op die aan alle wensen voldoet. We adviseren topkwaliteit. LG Solar heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Wenst u een ander merk dan staan we daar zeker voor open.