Zonnepanelen Auto opladen met zonnepanelen

Auto opladen met zonnepanelen

Zonnepanelen in Auto opladen met zonnepanelen

Woont u in Auto opladen met zonnepanelen en wilt u zonnepanelen kopen? Dan bent u bij 100%Zon aan het juiste adres. Wij zijn dé zonnepanelen specialist in Auto opladen met zonnepanelen en omstreken en hebben jarenlange ervaring met het installeren van zonnepanelen. We komen dan ook graag vrijblijvend bij u langs om met u over zonne-energie te praten, in Auto opladen met zonnepanelen , maar ook daarbuiten. Voordat u zonnepanelen gaat kopen dient u uzelf goed voor te lichten, wij helpen u daar graag bij.

Offerte aanvragen

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn centraalstaan, wenden steeds meer mensen zich tot groene energiebronnen om hun dagelijkse energiebehoeften te vervullen. Een opkomende trend die snel aan populariteit wint, is het opladen van elektrische auto's met behulp van zonnepanelen. Je elektrische of hybride auto opladen met zonnepanelen is niet alleen groen, maar lijdt aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn. Graag geef ik je antwoord op de meest gestelde vragen over het opladen van je auto met zonnepanelen.

 

Wanneer kan ik het beste de auto opladen met zonnepanelen?

Het opladen van een elektrische auto met zonnepanelen kan op elk moment plaatsvinden, maar het is natuurlijk het meest kostenbesparend wanneer je overdag oplaadt, wanneer de zon schijnt. Dit komt omdat zonnepanelen directe zonnestraling nodig hebben om elektriciteit op te wekken. Overdag zorgen de zonnepanelen ervoor dat de opgewekte zonne-energie wordt omgezet in elektriciteit, die vervolgens kan worden gebruikt om uw elektrische voertuig op te laden.

 

Hoelang duurt het opladen van een auto met zonnepanelen?

De laadtijd van een elektrische auto met behulp van zonnepanelen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de capaciteit van uw zonnepanelen systeem, de zonnestraling op een bepaalde dag. En het vermogen en kwaliteit van uw laadpaal. Over het algemeen duurt het opladen met zonnepanelen langer dan met een reguliere laadpaal die is aangesloten op het elektriciteitsnet. Gemiddeld kan het tussen de 4 en de 10 uur duren om een auto volledig op te laden, afhankelijk van uw specifieke setup.

 

Hoeveel panelen heb je nodig voor het opladen van een auto?

Het aantal zonnepanelen dat nodig is om een auto op te laden, hangt ook weer af verschillende factoren, waaronder het merk en modelvan uw auto, de kwaliteit van uw zonnepanelen en de hoeveelheid zonnestraling in uw regio. Over het algemeen hebben de meeste huishoudens echter een systeem met minimaal 10 tot 20 zonnepanelen nodig om een elektrische auto regelmatig op te laden. Hieronder een rekenvoorbeeld:


Een elektrische auto verbruikt realistisch 1 kWh per 5 kilometer rijden. Dit is inclusief het verbruik van de airco en verwarming van de auto alsmede de ontlading bij stilstand van de auto. Dus wanneer men 20.000 km per jaar rijdt, dan verbruikt men bij een verbruik van 1kWh  op 5 Km ongeveer 4.000 kWh per jaar. Wanneer we alles thuis laden zijn hier ongeveer 10 zonnepanelen voor nodig. Er zal ook een deel onderweg geladen worden en wellicht ook op werk. Dan zou de helft al voldoende zijn.

Bij 100%ZON begrijpen we de groeiende behoefte aan groene mobiliteit en bieden we oplossingen om uw elektrische of hybride auto op te laden met zonne-energie. Wij verkopen niet alleen de zonnepanelen maar ook verschillende laadpalen die speciaal ontworpen zijn om uw auto efficiënt op te laden. Aangezien de hoeveelheid zonnepanelen, uw woning zelf en het type auto allemaal afhankelijk zijn voor het beste resultaat, laten wij altijd een van onze adviseurs langskomen om een vrijblijvend advies op maat voor uw situatie te bepalen. Maar een afspraak door op de knop hieronder te drukken:100%Zon

Onze website biedt informatie over de aanschaf van zonnepanelen, zoals de voor en nadelen van deze vorm van duurzame energie, de financieringsmogelijkheden, en de verschillende systemen beschikbaar. Of u nu een doe-het-zelf pakket wil aanschaffen, of van A tot Z begeleidt wordt wil worden in uw aankoop.

Bij 100%ZON bieden we altijd de beste optie voor uw situatie. De koop van zonnepanelen is een investering in de toekomst. De stap om op zonne-energie te gaan leven dient een weloverwogen keuze te zijn. Daarom raden wij u dan ook aan om geheel vrijblijvend een afspraak met ons te maken, zodat u een optimaal beeld krijgt van uw situatie, uw mogelijkheden en uw voordeel.

Daarom raden wij u ook aan om een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen, of contact met ons op te nemen. Wij gaan voor 100% betrouwbaar, 100% service, en 100%ZON!

Zonnepanelen kopen is een weloverwogen stap

Het is een kleine moeite om u in Auto opladen met zonnepanelen en omstreken even te bezoeken. Dit geeft vertrouwen en zorgt voor een fijne samenwerking. Zonnepanelen kopen is ten slotte een belangrijke stap die weloverwogen moet worden. Het kan een grote investering zijn.

Vandaar dat wij niet alleen investeren in een verkoop, wij investeren in een langdurige relatie. Tevredenheid aan beide kanten. Zo werken wij bij 100%ZON. Wacht dus niet langer en laat u nu informeren over zonnepanelen!

Bespaar direct met zonnepanelen van 100%zon

Tijd voor schone energie? Vul het contactformulier in of maak direct een afspraak met onze 100%ZON-expert!

Bedankt voor je bericht

Je bericht is succesvol verzonden, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier. Probeer het later nog eens aub