January 10, 2024

Panelen met hoogste Wattpiek (Wp)

Vanaf nu installeren wij 465Wp panelen

Panelen met hoogste Wattpiek (Wp)

Bent u op zoek naar zonnepanelen met het hoogst verkrijgbare Wattpiek (Wp)?

Met grote opwinding delen wij het nieuws dat we vanaf nu zonnepanelen met het hoogst verkrijgbare Wattpiek kunnen leveren! 100%ZON heeft het voorrecht om als eerste in ons werkgebied dit paneel te introduceren, met een indrukwekkende capaciteit van 465 Wp!

Tenka Orion IV 465Wp zonnepanelen
465Wp zonnepanelen

Belangrijke kenmerken van onze 465Wp panelen

De 465Wp panelen hebben het hoogste Wp vermogen dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Deze nieuwe generatie zonnepanelen biedt naast de enorme capaciteit ook talloze andere voordelen die de prestaties en esthetiek naar een hoger niveau tillen:

Zeer hoge efficiëntie
 • Geen rails aan de voorzijde
 • Meer absorptieoppervlak
Hoge betrouwbaarheid
 • Lineair vermogensgarantie van 30 jaar!
 • Productgarantie van 30 jaar!
 • Moderne zwarte contacttechnologie
 • Laag risico op microscheuren
Esthetisch ontwerp
 • Volledig zwart ontwerp (fullblack)
 • Standaard afmetingen
Hoge duurzaamheid
 • Lage degradatie
 • Lage temperatuurcoëfficiënt
 • Positieve prestatietolerantie
Lineair vermogensgarantie van 30 jaar en een productgarantie van 30 jaar!

Wat houdt Wattpiek in?

Wattpiek (Wp) is een maatstaf voor het vermogen van een zonnepaneel onder ideale omstandigheden. Het geeft aan hoeveel energie een zonnepaneel theoretisch kan produceren in één piekuur, wanneer het wordt blootgesteld aan de zogenaamde standaard testcondities (STC).

In eenvoudige bewoordingen betekent 1 wattpiek dat een zonnepaneel in ideale omstandigheden 1 watt elektriciteit per seconde kan produceren. Dus, als je bijvoorbeeld een zonnepaneel hebt met een capaciteit van 300 Wp, zou het theoretisch gezien 300 watt elektriciteit kunnen genereren onder ideale omstandigheden.

Hoe hoger het Wattpiek van het paneel, hoe meer elektriciteit je kan opwekken. Dit betekent dat je in praktijk minder panelen nodig zou hebben voor de gewenste opwekking. Bent u benieuwd hoeveel 465Wp panelen ideaal zijn voor uw situatie? Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek.

Over dit primeur

100%ZON gaat vanaf januari 2024 de samenwerking aan met dit toonaangevende Duitse bedrijf. Gevestigd in München, met productielocaties verspreid over Europa en China, heeft dit bedrijf een reputatie opgebouwd voor hoogwaardige zonnepanelen. Met een indrukwekkende garantie van 30 jaar en een prestatiegarantie van 84,4% gedurende dezelfde periode, bieden deze panelen een veelbelovende oplossing voor consumenten die de overstap willen maken naar duurzame energie. De nieuwste serie zonnepanelen, zet een nieuwe standaard in de wereld van zonne-energie. Wij zijn er trots op onze klanten te voorzien van de meest efficiënte, betrouwbare en esthetisch aantrekkelijke zonnepanelen op de markt. Maak de overstap naar duurzame energie met 100%ZON en ontdek de kracht van panelen met de hoogst verkrijgbare Wp op de markt!

Direct besparen of meer weten?

Tijd voor schone energie? Neem contact op voor een afspraak of bekijk de meest gestelde vragen.

Offerte aanvragenNaar FAQ