Enphase: de beste omvormer... en thuisbatterij!

Elke zonnepanelen-installatie heeft een omvormer nodig om gelijkstroom om te zetten in wisselstroom. Met een centrale omvormer, hangt de prestatie van de hele installatie af van het minst presterende zonnepaneel. Met het Enphase micro-omvormer systeem, wordt de stroom bij ieder paneel direct omgezet naar wisselstroom.

Elke Enphase thuisbatterij is voorzien van slimme software die geheel automatisch stroom op de beste momenten in-en verkoopt. In combinatie met een dynamisch energiecontract kan er geld worden verdient én vergroot je je energieonafhankelijkheid.

Enphase micro-omvormer.

Elk zonnepaneel heeft dus zijn eigen micro-omvormer. Als er een paneel tussen zit dat tijdelijk minder presteert (bijvoorbeeld door vuil of schaduw), dan heeft dat geen invloed op de rest van de zonnepanelen. Zo behaal je steeds maximaal rendement!

Wij zijn platinum installateur!

Wij zijn trots op onze expertise betreft het installeren van Enphase zonnepanelen-systemen. Met de betrouwbare prestaties, geavanceerde monitoring en individueel beheer van elk paneel, bieden Enphase zonnepanelen optimale energie-efficiëntie en rendement. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Enphase zonnepanelen jouw energiebehoefte kunnen vervullen en hiermee jouw ecologische voetafdruk kunnen verkleint.

Direct besparen of meer weten?

Tijd voor schone energie? Neem contact op voor een afspraak of bekijk de meest gestelde vragen.

Offerte aanvragenNaar FAQ