Goirle

De Walhoeve

Een boerderij met 735 fullblack zonnepanelen, onze grootste installatie ooit.

De Walhoeve
Naar projectoverzicht

Welkom bij de Walhoeve! 

Midden in het Brabantse landschap van Goirle staat de boerderij De Walhoeve. Het dak van de Walhoeve hebben wij in 2018 voorzien van 735 fullblack zonnepanelen, een van onze grotere installaties. Dankzij deze installatie draait de hele boerderij en maar liefst 60 huishoudens met gemak op de kracht van de zon. En daar zijn we trots op.

Het project bij De Walhoeve was een initiatief van de Tilburgse energie coöperatie Energiefabriek013. Particulieren en ondernemers uit de omliggende postcodegebieden konden deelnemen aan dit project. Deze deelnemers konden door het kopen van een van deze panelen investeren, waardoor zij 15 jaar lang energiebelasting kunnen aftrekken over de opgewekte energie.

Het project de Walhoeve is een prachtig voorbeeld van hoe zonne-energie kan worden gebruikt om een grote locatie van stroom te voorzien en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk voor een grote groep mensen te verkleinen.

We nodigen je graag uit om onze instagrampagina te bezoeken om foto's te bekijken van meer recentere zonnepaneelinstallaties.

Ervaar de kracht van een thuisbatterij!


Vul onderstaand formulier in, en een van onze specialisten neemt contact met u op.

Bedankt! 

Jouw aanvraag is goed ontvangen.
Wij nemen spoedig contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Direct besparen of meer weten?

Tijd voor schone energie? Neem contact op voor een afspraak of bekijk de meest gestelde vragen.

Offerte aanvragenNaar FAQ