November 6, 2023

Adviesgesprek

Een van onze adviseurs komt langs bij jullie thuis voor een adviesgesprek, wat kan je verwachten?

Adviesgesprek

Wij begrijpen we dat het investeren in zonnepanelen een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een altijd vrijblijvend adviesgesprek aan, waarbij een van onze ervaren adviseurs persoonlijk bij u op locatie langskomt. Tijdens dit gesprek staan uw wensen en behoeften centraal, zodat we samen kunnen kijken naar het meest ideale zonnepanelensysteem.

Waar is het adviesgesprek voor bedoeld en wat wordt er besproken?

Uitleg werkwijze en informatie:  
Een van onze adviseurs verteld u graag meer over de werking van zonnepanelen, hoe de installatie verloopt en welke financiële voordelen er voor u gelden.
Onze adviseur luistert aandachtig naar uw wensen, energieverbruik en andere bijzonderheden die relevant zijn voor uw zonne-energieproject. We willen uw behoeften volledig begrijpen om een op maat gemaakt systeem te kunnen ontwerpen. Tijdens het adviesgesprek is het daarom ook zeer handig als u uw jaarlijks verbruik bij de hand heeft. uw jaarlijks verbruik kunt u terugvinden op uw jaarrekening of in de app van uw energieleverancier.
De informatie over zonnepanelen is natuurlijk optioneel. Als u zich al ingelezen heeft, dan kan de adviseur meteen door naar het ontwerpen van het zonnepanelensysteem.

Maximaal rendement:
Samen met u bekijken we hoe het zonnepanelensysteem het beste kan aansluiten op uw behoeften en hoe u het maximale rendement uit uw investering kunt halen. We houden rekening met factoren zoals de ligging van uw woning, het dakoppervlak en eventuele schaduwval. De adviseur zal in veel gevallen een rondje om het huis moeten lopen om rekening te kunnen houden met obstakels en schaduw. In sommige gevallen zal de adviseur ook even het dak op moeten.
Via een programma op de Ipad zal het zonnepanelensysteem worden ontworpen. Met satellietbeelden van uw woning, kan je het resultaat al meteen zien!

Technische inspectie:
Om een gedetailleerd ontwerp te kunnen maken, zal onze adviseur de meterkast moeten inspecteren om te bepalen welke aansluiting nodig is voor het installeren van het zonnepanelensysteem en hoe het kabeltraject zou moeten lopen. In sommige situaties kan het nodig zijn dat de adviseur ook op zolder moet zijn. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de technische inspectie, is het handig om eventuele obstakels in of voor de meterkast te verwijderen.

Beantwoorden van vragen:
Het adviesgesprek zonnepanelen is bedoeld om al uw vragen te beantwoorden. Onze adviseur deelt graag zijn kennis en expertise, zodat u vol vertrouwen een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Ontvang een offerte op maat

Na het adviesgesprek zonnepanelen ontvangt u al binnen korte tijd een offerte op maat via e-mail. Hierin vindt u alle details en prijzen die tijdens het gesprek besproken zijn. We begrijpen dat u rustig de tijd wilt nemen om de offerte door te lezen voordat u een beslissing neemt. Voel u echter niet verplicht tot aankoop; het adviesgesprek zonnepanelen is altijd gratis en vrijblijvend.

Via de over ons pagina kunt u alvast kennismaken met de adviseurs, zodat u weet wie er over de vloer komt. Graag tot snel!

Direct besparen of meer weten?

Tijd voor schone energie? Neem contact op voor een afspraak of bekijk de meest gestelde vragen.

Offerte aanvragenNaar FAQ