November 1, 2023

Zonnepanelen bijplaatsen - Veelgestelde Vragen

Zonnepanelen bijplaatsen - Veelgestelde Vragen

Kan je later zonnepanelen bijplaatsen?

Absoluut! Het bijplaatsen van zonnepanelen op een bestaand zonnepanelensysteem is vaak heel goed mogelijk.
100%ZON is al vanaf 2011 een installateur van de mirco-omvormers van het merk Enphase. Dat betekent dat elke klant van 100%ZON in principe kan kiezen voor een uitbereiding van het zonnepanelensysteem, mits daar natuurlijk genoeg ruimte voor is op het dak.
Bent u geen bestaande klant van 100%ZON? Ook dan is het soms mogelijk om uw systeem uit te bereiden met nieuwe panelen. Neem eventjes contact op ment ons om uw situatie te bespreken.

Kan ik zelf zonnepanelen bijplaatsen?

Hoewel het technisch gezien mogelijk is om zelf zonnepanelen bij te plaatsen als je ervaring hebt met elektrische installaties, raden wij dit niet aan. Het bijplaatsen van zonnepanelen is een complexe taak die nauwkeurige installatie vereist om maximale efficiëntie en veiligheid te garanderen. Wij bieden een vrijblijvend adviesgesprek aan waarin we je kunnen informeren over de mogelijkheden en kosten.

Wat als je zonnepanelen bijplaatst?

Als je besluit zonnepanelen bij te plaatsen, zal je bestaande zonnestroomsysteem worden uitgebreid om meer elektriciteit op te wekken. Als je zonnepanelen bijplaatst betekent dat je over het algemeen een verhoging zult zien in je totale energieproductie, waardoor je mogelijk meer energie kunt opwekken dan je verbruikt. Wil je meer weten over de techniek die wij gebruiken voor het bijplaatsen van zonnepanelen? Kijk dan even op onze Techniek pagina.

Wat kost het om 4 zonnepanelen bij te plaatsen?

De kosten voor het bijplaatsen van 4 zonnepanelen kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type panelen, de locatie en eventuele bijkomende installatiekosten. Om een nauwkeurig kostenoverzicht te krijgen, raden we aan om een vrijblijvend adviesgesprek met ons in te plannen. Een van onze experts komt dan langs om jouw specifieke wensen en situatie te bespreken.

Direct besparen of meer weten?

Tijd voor schone energie? Neem contact op voor een afspraak of bekijk de meest gestelde vragen.

Offerte aanvragenNaar FAQ