Noord-Brabant
9/8/23

Al bijna 2000 daken

Al bijna 2000 daken
Naar projectoverzicht

Bijna 2000 daken verduurzaamd met zonnepanelen

Zonnestralen schijnen niet alleen op het dak, maar ook op de toekomst van duurzaamheid in Noord-Brabant. Sinds 2011 hebben wij ons toegewijd aan het verduurzamen van de regio, en met bijna 2000 succesvolle installaties van zonnepanelen op daken, is de reis nog lang niet ten einde.

Dit jaar nog bereiken wij de 2000 daken die wij hebben voorzien van zonnepanelen! En daar zijn wij trots op. Dit hoogtepunt is uiteraard geen rechte lijn, maar eerder een avontuur met verschillende daken, wensen en uitdagingen. Van traditionele huishoudelijke daken tot industriële complexen en landbouwschuren, 100%ZON heeft inmiddels heel wat daken voorbij zien komen.

Een van de sleutels tot het succes is onze langdurige samenwerking als Enphase Platinum Installer. Dankzij de samenwerking met Enphase kunnen klanten erop vertrouwen altijd de beste technologie op hun dak te krijgen. Die niet alleen altijd het beste rendement opleveren, maar ook nog eens voldoet aan alle veiligheidseisen. Dat is wel zo fijn.  

Door de jaren heen hebben wij de groei van de markt van dichtbij meegemaakt en geanticipeerd op de veranderende behoeften en technologieën. Hoewel het verleden rijk is aan prestaties, kijkt 100%ZON met opwinding naar de toekomst. We zijn vastbesloten om niet alleen daken te blijven voorzien van zonnepanelen, maar ook om onze bestaande en nieuwe klanten te blijven voorzien van de beste service.  

 

 

Ervaar de kracht van een thuisbatterij!


Vul onderstaand formulier in, en een van onze specialisten neemt contact met u op.

Bedankt! 

Jouw aanvraag is goed ontvangen.
Wij nemen spoedig contact met je op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Direct besparen of meer weten?

Tijd voor schone energie? Neem contact op voor een afspraak of bekijk de meest gestelde vragen.

Offerte aanvragenNaar FAQ