November 7, 2023

Enphase Installateur Tilburg - Enphase Micro-omvormers

Enphase Installateur Tilburg - Enphase Micro-omvormers

In het bruisende Tilburg, waar de zon niet altijd even genereus schijnt, overwegen toch steeds meer mensen om zonnepanelen te installeren. En dat is niet zo gek, want het installeren van zonnepanelen is nog steeds een hele slimme keuze, voor je portemonnee en voor het milieu. Een essentieel onderdeel van elk zonnepanelensysteem is de omvormer, en Enphase is een naam die vaak valt. En dat is niet voor niks. 100%ZON is de nummer één in Enphase installateur van Tilburg en omgeving.

 

Betrouwbaarheid van Enphase

Enphase staat bekend om zijn micro-omvormers, die een reputatie hebben opgebouwd voor betrouwbaarheid. Deze apparaten zetten de gelijkstroom (DC) die door zonnepanelen wordt opgewekt om in wisselstroom (AC) die bruikbaar is in huishoudens. Het unieke aspect van Enphase micro-omvormers is dat ze per paneel werken, wat betekent dat de prestaties van elk zonnepaneel onafhankelijk worden geoptimaliseerd. Dit leidt tot een efficiënter systeem en meer betrouwbaarheid, omdat een defect in één paneel niet de prestaties van andere panelen beïnvloedt. Dit is bij een centrale omvormer wel het geval. 100%ZON is sinds 2011 een betrouwbare installateur van Enphase in Tilburg. Wij hebben jarenlange ervaring met het merk en zijn producten. Inmiddels zijn wij al een aantal jaar Platinum installer van Enphase en kunnen en goed oordeel geven over hun betrouwbaarheid. 100%ZON is al jaren een installateur van Enphase in Tilburg en omgeving.

 

Kosten van Enphase Micro-omvormers enInstallatie in Tilburg

De kosten van Enphase micro-omvormers variëren enigszins, afhankelijk van het aantal panelen dat je wilt installeren bij jou in Tilburg, en de specifieke omstandigheden van het dak en meterkast. Gemiddeld kost een Enphase micro-omvormer tussen de €100 en €200 per stuk. Voor een standaard zonnepanelensysteem met bijvoorbeeld 20 panelen, zou je rekening moeten houden met een investering van €2.000 tot €4.000 enkel voor de omvormers.

Wat betreft de installatiekosten, kan dit ook variëren op basis van verschillende factoren, zoals de complexiteit van je dak, de locatie van je huis en eventuele bijkomende werkzaamheden die nodig zijn. Over het algemeen kun je verwachten dat de installatiekosten ergens tussen de €1.000 en€2.000 liggen. 

Om een goede inschatting van de kosten van een zonnepanelen installatie met Enpase Micro-omvormers te geven, laten wij altijd iemand langskomen voor een vrijblijvend advies gesprek op locatie. Tijdens het adviesgesprek bekijkt een van onze experts de situatie en worden de wensen besproken. Pas dan kan kunnen wij een passende prijs geven voor jullie toekomstige zonnepanelen systeem met micro-omvormers, in Tilburg, maar ook daarbuiten.

Wil je meer weten over een zonnepanelen installatie met micro-omvormers? of heeft u vragen over het merk Enphase? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder in Tilburg, maar ook daarbuiten.

Direct besparen of meer weten?

Tijd voor schone energie? Neem contact op voor een afspraak of bekijk de meest gestelde vragen.

Offerte aanvragenNaar FAQ