February 14, 2024

Wie levert de hoogste terugleververgoeding

wie betaald de hoogste terugleververgoeding?

Wie levert de hoogste terugleververgoeding

Welke energieleverancier betaalt de hoogste terugleververgoeding?

Als eigenaar van zonnepanelen is het terugleveren van overtollige energie aan het elektriciteitsnet een geweldige manier om duurzaamheid te bevorderen en mogelijk geld te besparen op je energierekening. Echter, niet alle energieleveranciers bieden dezelfde vergoedingstarieven voor teruglevering. We vertellen je graag meer over hoe je erachter kunt komen welke energieleverancier de hoogste terugleververgoeding aanbiedt. Houdt er rekening mee dat de tarieven niet statisch zijn, en kunnen veranderen met de tijd.

Opbrengst van 1000 kWh teruglevering

Om een idee te krijgen van de opbrengst van 1000 kWh teruglevering, moeten we naar de specifieke terugleververgoedingstarieven van een energieleverancier kijken. Laten we als voorbeeld een hypothetische terugleververgoeding van 2 cent per kWh nemen. In dat geval zou 1000 kWh teruglevering een vergoeding van €20 opleveren (1000 kWh x €0,02/kWh).

Zo kun je op jaarbasis al makkelijk honderd euro of meer besparen! Het is echter belangrijk om te onthouden dat de werkelijke vergoeding zal afhangen van het terugleververgoedingstarief van de energieleverancier waarmee je een contract hebt. Ook zal de terugleververgoeding in de toekomst kunnen veranderen naar meer of minder cent per kWh. Het is de verwachting dat er, vanwege de afbouw van de salderingsregeling, een hogere terugleververgoeding zal komen.

Per 1 november 2023 betaald Energie VanOns de hoogste terugleververgoeding van €0,116 per KWH bij een variabel contract

De beste energieleverancier met zonnepanelen

Het kiezen van de beste energieleverancier met zonnepanelen is essentieel voor een optimale terugleververgoeding. Hoewel er verschillende factoren zijn om te overwegen, waaronder klantenservice en contractvoorwaarden, is de hoogte van de terugleververgoeding voor veel zonnepanelen eigenaars een van de belangrijkste overwegingen.

Om de meest actuele en uitgebreide informatie te vinden over de verschillende terugleververgoedingen, raden we je aan om een kijkje te nemen op deze pagina. Hier vind je een handig overzicht met de terugleververgoedingen van verschillende energieleveranciers, zodat je gemakkelijk kunt vergelijken en de beste optie voor jouw situatie kunt kiezen.

Direct besparen of meer weten?

Tijd voor schone energie? Neem contact op voor een afspraak of bekijk de meest gestelde vragen.

Offerte aanvragenNaar FAQ